TRADERVIP GROUP > BANI PE NET -AFACERI ONLINE DE SUCCES: PLATIT CA DAI CLICK BANI ONLINE PE NET -AFACERI ONLINE DE SUCCES DE ACASA

blogul apartine grupului de afaceri: TRADERVIP GROUP

CUM POTI FACE BANI ONLINE FOLOSIND PC-UL

Ideea de a face bani pe net este atractiva pentru multi, in primul rand, pentru beneficiile pe care le ofera.DoI factori principali motivationali sunt: potentialul lucrativ al internetului si libertatea personala care vine cu munca fara un program fix sau locatie geografica - muncesti direct din fotoliu tau.Pe videoeuro.blogspot.com poti sa afli adevarul pentru monetizarea online. O sa vezi ca nu este chiar atat de usor cat pare, si cum este prezentat de alte site-uri de acest gen.
Sa faci bani pe net este o meserie serioasa, care necesita efort si timp. Dar cand intelegi cum, castigi o mare satisfactie personala si recompensa monetara peste cea ce visezi.

PLATIT CA DAI CLICK

Ce este NeoBux?
NeoBux este primul PTC, care a introdus sistemul de plata instant si sistemul de inchiriat referali. Acest concept nou de PTC a atras peste 3 milioane de membri din toata lumea, ajungand cel mai popular site de acest gen.
Ce trebuie sa fac?
Trebuie sa vizitezi niste linkuri (reclame) timp de 30 de secunde. Linkurile le gasesti la "View Advertisements" din meniul de sus. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti 1 cent iar pentru fiecare link pe care unul din referalii tai il viziteaza, primesti 0,5 centi.
Cum pot castiga mai multi bani cu Neobux?
Cu ajutorul sistemului de referali. Referalii pot fi directi sau inchiriati pe o perioada de 30 de zile. Pentru a inchiria referali, mai intai trebuie adaugate fonduri in "Renting Balance".
Unde gasesc "Renting Balance"?
In al doilea panou alb din partea stanga, sub Account.
Cum adaug fonduri?
Click pe "Renting Balance" si alege de unde vrei sa transferi fondurile (NeoBux Main Balance, PayPal sau AlertPay). "NeoBux Main Balance" se refera la suma pe care o ai in contul NeoBux. Dupa ce ai ales sursa fondurilor, foloseste sagetile pentru a selecta suma pe care vrei sa o transferi si apoi click pe imaginea de sub casuta pentru a plati.
Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referali?
Un referal costa 30 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate  3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.
Cum inchiriez referali?
Pentru a inchiria referali, ei trebuie sa fie disponibili (butonul "REFERRALS" din contul NeoBux este de culoare verde). Daca nu sunt referali disponibili, poti sa incerci mai tarziu folosind linkul direct.

Cand si cum scot banii din NeoBux?
Banii din contul NeoBux ii poti scoate cand ajungi la suma minima de plata. Suma minima ce poate fi retrasa este 2$ (la prima plata), 3$ (la a doua plata), 4$ (la a treia plata) si tot asa pana la 10$. In momentul in care ai ajuns la suma minima de plata, butonul "YOUR PAYMENT" va deveni verde si vei putea cere plata. Dupa ce ai dat click pe buton si ai confirmat ca emailul este cel cu care te-ai inscris la Alertpay sau PayPal, vei primii banii automat, in cateva secunde.
Ce este Autopay?
Autopay este un sistem ce prelungeste automat termenul de expirare al referalilor activi. Cand Autopay-ul este activat (On) si unul din referalii tai da click pe o reclama, 0,9 centi se scad automat din balanta pentru prelungirea datei de expirare a acelui referal cu inca o zi.

Tabelul cu preturile pentru inchiriat si autopay
per referral in functie de statul de membru:

alt

*Membrii noi nu pot avea referali directi, daca nu au 30 de zile vechime si minim 100 de clickuri date.
*Daca intr-o zi nu vizitezi nici o reclama, in ziua urmatoare nu vei castiga nimic de pe urma referalilor tai.
Nu esti inca membru NeoBux? Click aici pentru a te inregistra.


Ca sa folosesti aceasta strategie trebuie sa intelegi ca  poti face un profit imediat de te-ai inregistrat pe NEOBUX.Initial vei castiga doar cativa centi pe zi dar daca esti o persoana hotarata si veti acorda acestui site 3-4 minute pe zi,veti putea crea un drum cert catre succes.Principalele elemente care ajuta la marirea venitului sunt referali.Daca nu veti avea nici un referal veti castiga mai putin bani si mai lent.Exista doua optiuni in acest caz :-prima e cea mai simpla consta in inchirierea referali,pe care o voi prezenta mai in detaliu,iar cea de-a doua reprezinta ontinerea referalilor directi. Obtinera referalilor directi:mai pe scurt:atunci cand cineva se inregistreaza la neobux din linkul tau de referal sau banner,acesta devine automat referal direct al tau.De fiecare data cand acest referal face click pe o reclama si tu vei castiga bani.Pentru a castiga multi referali posteaza bannerul tau pe site sau recomanda neobux prietenilor tai folosind linkul din sectiunea Banners.Inchirierea referalilor: este o metoda simpla dar in unele cazuri poate fi foarte profitabila (in cazul mebrilor standard),de aceia as dori sa inpartesc cu tine acesta strategie,pt. a avea mai multe sanse de castig.Citeste cu atentie acest ghid gratuit pana la final si te veti convinge.Incasarea banilor prea devereme este o mare greseala pe care o face o mare prte din noi membri neobux,pt a testa daca intr-adevar acest site chiar plateste membri,si sigur ca face asta.Multi membri vor face 2 $ din clickuri (bani care ar trebui in referali).Va urez succes si nu uita ca poti ajunge sa fi platit lunar si 2000$ daca esti perseverent.
  


PTC25.com cel de-al doilea site ce lucram

Este un site ce apartine grupului Unparallel infiintat in 2008,presedintele acestiu grup fiind    Brad Stinson Jr.,avand sediul in Statele Unite.
Ceva foarte inedit la acest site-plateste suma min de 1 cent,plata se face prin AlertPay sau PayPal.Este un site care plateste la circa cateva ore dupa ce faci cererea de plata manula de catre tine.