TRADERVIP GROUP > BANI PE NET -AFACERI ONLINE DE SUCCES: BANI DIN SCHIMB DE TRAFIC BANI ONLINE PE NET -AFACERI ONLINE DE SUCCES DE ACASA

blogul apartine grupului de afaceri: TRADERVIP GROUP

CUM POTI FACE BANI ONLINE FOLOSIND PC-UL

Ideea de a face bani pe net este atractiva pentru multi, in primul rand, pentru beneficiile pe care le ofera.DoI factori principali motivationali sunt: potentialul lucrativ al internetului si libertatea personala care vine cu munca fara un program fix sau locatie geografica - muncesti direct din fotoliu tau.Pe videoeuro.blogspot.com poti sa afli adevarul pentru monetizarea online. O sa vezi ca nu este chiar atat de usor cat pare, si cum este prezentat de alte site-uri de acest gen.
Sa faci bani pe net este o meserie serioasa, care necesita efort si timp. Dar cand intelegi cum, castigi o mare satisfactie personala si recompensa monetara peste cea ce visezi.

BANI DIN SCHIMB DE TRAFIC


CEL MAI VECHI SI SERIOS SITE DE TRAFFIC EXCHANGEhands 005

 

EasyHits4You a mai fost prezentat in sectiunea noastra si este considerat a fi cel mai bun si sigur site. Acesta este un site de traffic exchange care va plateste pentru a naviga pe site-uri dar care va ofera si diferite facilitati de a va promova propriul site, in cazul in care aveti unul.
EasyHits4You va ofera:
Ce este EasyHits4U?
EasyHits4U este un program de traffic exchange (schimb de trafic) manual, ce se adreseaza tuturor celor care vor sa isi promoveze site-ul/blogul sau linkul de referal.

Cum functioneaza?
Vizitezi niste site-uri printr-o bara de surf si primesti credite. Pentru fiecare site vizitat, primesti 1 credit (vizitator) pentru site-ul/blogul sau linkul tau de referal pe care tu il promovezi.

Pe langa trafic, se pot castiga si bani (30 de centi la fiecare 1000 de site-uri vizitate si 10 centi pentru fiecare referal care viziteaza peste 100 de site-uri). Se mai pot castiga bani (intre 3 si 40 de centi) si la bonusurile ce apar dupa un anumit numar de site-uri vizitate.

Ghid utilizare EasyHits4U

Daca nu esti inca membru, click_here_2.gif - (3K) pentru a te inregistra.

Adaugare Site
Inainte de a incepe "surful" pentru credite, trebuie sa adaugi un site. Pentru a adauga un site, click "My Sites" din meniul din partea stanga.


Pe pagina ce s-a deschis, trebuie adaugate urmatoarele informatii:

URL: Adresa site-ului.
Title: Titlul Site-ului.
Geo Targeting: De aici poti selecta locatia geografica a vizitatorilor.
Show: De cate ori pe zi vrei sa apara site-ul tau in sistem.
Show: Cate secunde sa tina o vizita catre site-ul tau.

*Nu ai voie sa promovezi site-uri ce contin reclame de la Google Adsense.
*Daca vrei sa promovezi un site care nu este scris in limba engleza, trebuie sa specifici tara la "Geo Targeting".

Dupa ce ai dat click pe "Submit Site", iti va aparea o pagina de confirmare.

Cum sa castigi credite
Mai intai, trebuie sa accesezi pagina de surf. Click pe bara verde din partea dreapta "Start Surfing (1:1, 20 sec)":


Pe aceasa pagina, vor aparea diferite site-uri pe care va trebui sa le vizitezi timp de 20 de secunde. Dupa ce s-a scurs timpul, trebuie sa dai click pe cuvantul sau raspunsul corect din imaginea alaturata:


* Atentie la bonusurile (credite, impresii bannere, tichete de surf si bani) ce apar dupa un anumit numar de site-uri surfate (dupa 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 500, 750, 1000, 1500 si 2000).

Adaugare Credite
Creditele se adauga de pe aceeasi pagina de pe care ai adaugat site-ul:


Este setat ca 30% din creditele castigate, sa se duca automat catre site-ul adaugat. Poti sa setezi cat % din credite sa mearga automat catre site din "Account Info" la "Auto-Assign %" (valoarea poate fi intre 30% si 100%).